Eski Sevgilisi ile Barışmak için Cinayet İşledi

Eski erkek arkadaşı ile barışmak isteyen kız, çocuğun "Dönemk istiyorsan onu öldür" demesi üzerine yeni sevgilisinin üzerine yastık bastırdı, tetiğe bastı.

GÜNCEL - 2014-12-11 12:08:51

Çukurova Üniversitesi öğrencisi Seda M. eski erkek arkadaşı ile barışmak istedi. Genç kızın bu isteği üzerine eski erkek arkadaşı kızın yeni sevgilisini öldürmesi gerektiğini ancak böyle barışabileceklerini söyledi. Sabah gazetesi haberine göre, Seda M.'nin sevgilisi Servet Ürek uyuşturucu alıp uyuduktan sonra kız çocuğun kafasına yastık dayayıp tetiğe bastı. Olaydan sonra genç kız için ağırlaştırılmış müebbet istendi.

 

"NAMUSUNU TEMİZLE"

 

Hazırlanan iddiannemeye göre, 20 yaşındaki Çukurova Üniversitesi öğrencisi Seda M. çalışmak üzere geldiği İstanbul'da bir süre önce ilişkisi biten Ayhan S. ardından Servet Ürek ile yeni bir ilişkiye başladı. Bu ilişkiye tepki gösteren eski sevgili Ayhan S. arkadaşı Ahmet A. ile birlikte genç kızı arabaya alıp konuştu. Birbirlerine dönmeye karar veren eski sevgililer için Ayhan S. Seda M.'ye şart koştu. "Namusunu temizleyeceksin, Servet'i öldürüp bana öyle döneceksin." diyen Ayhan S. genç kızdan söz aldı.

 

Servet Ürek sevgilisi Seda M. ile buluştuktan sonra yanlarında bir arkadaşları ile birlikte Ürek'in İstanbul Sultangazi'deki evine gittiler. İkili arkadaşları uyuyunca başbaşa kaldı, ancak Ürek aldığı uyuşturucu sebebi ile sızarak uyuyakaldı. Seda M. yalnız kalınca Ayhan S.'nin arkadaşı Ahmet A.'yı arayarak silah getirmesini istedi. Ancak olumsuz yanıt alınca genç kız Servet'in masada duran silahını söyledi ve nasıl öldürmesi gerektiğini sordu. Ahmet A. kızın bu sorusuna "Yastığı bastır tetiği çek, sesi bile çıkmaz" diye yanıt aldı. Seda M. uyuyan sevgilisinin yanına giderek Ahmet A.'nın söylediklerini uyguladı ve sevgilisinin vücuduna yastık dayayarak ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Servet Ürek'in ölümü ardından Seda M. arkadaşları tarafından olay yerinden alındı ve silahı ortadan kaybetti. Ürek'in cesedi, alt katta yaşayan ailesi tarafından bulundu. Polis yaptığı araştırma ve inceleme sonrasında Ürek'in son görüştüğü kişinin Seda M. olduğunu tespit etti. Arandığını öğrenen kız avukatı ile teslim oldu. Cezaevine gönderilen Seda M. için "Tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet istendi.

Günün Diğer Haberleri