İnternette Tanıştığı Kadını Öldürdü

Kütahya'da yaşayan 41 yaşındaki adam internette tanışıp arkadaş olduğu kadını içki içerken bıçaklayarak öldürdü.

GÜNCEL - 2014-12-11 12:27:40

Dün saat 23:30'da Kütahya'nın Akkent Mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan olayda, Kütahya'da bir kömür işletmesinde çalışan evli ve 1 çocuk babası Yılmaz Kılıç, İzmir'de restoranda çalışan Nursel Ateş ile internet üzerinden tanıştı. Eşi akraba ziyaretine giden Yılmaz, internette tanışıp arkadaş olduğu Nusel Ateş'i Kütahya'ya davet etti. Yılmaz'ın evine giden ikili, içki içmeye başladı. İlerleyen saatlerde Yılmaz ve Ateş arasında içki etkisi ile tartışma çıktı. 

 

Tartışma şiddetlenince kavgaya dönüştü. Yılmaz Kılıç kavga sırasında mutfaktan bir bıçak aldı ve Nursel Ateş'i boyun, göğüs, sırtından bıçakladı. Kanlar içerisinde yerde sürünerek apartman sakinlerinden yardım isteyen Ateş için polise haber verildi.

 

Olay yerine gelen polis ve 112 acil sağlık ekipleri Nursel Ateş'e müdahalede bulunmak isterken Yılmaz Kılıç ekiplere de bıçakla saldırdı. Polisler, Kılıç'ın elindeki bıçağı alarak adamı gözaltına aldı. Adam polislere Benim sevgilim o. Kavga ettik siz niye geliyorsunuz ki? Bir şeyi yok yatıyor" dedi.

 

Nursel Ateş Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ateş burada doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yılmaz Kılıç'ın ise sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Günün Diğer Haberleri