Boğazını Kesen Katil Tanıdık Çıktı

İki gün önce Van'ın Erciş İlçesi'nde 21 yaşındaki Büşra Çiftçi Kızılkaya boğazı kesilerek öldürülmüştü. Cinayetle ilgili olarak genç kadının eşi Emre Kızılkaya'nın marangozunda çalışan B.F. şüpheli olarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan B.F. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

DİĞER - 2014-12-11 14:25:50

Erciş İlçesi'nin Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları 4'üncü Etap K1 3 numaralı dairede yaşanan cinayet salı günü gerçekleşmişti. 3 aylık evli kadın marketten döndüğü sırada evinde kişi ya da kişilerce sebebi bilinmeyen nedenden dolayı bıçaklı saldırıya uğramıştı. Genç kadın boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden yaralanmış ve komşularının ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti. Polis, genç kadının esrarengiz ölümü ile ilgili olarak inceleme ve soruşturmalar başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerinin ardından genç kadının eşi Emre Kızılkaya'nın işlettiği marangozda çalışan B.F. gözlatına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

 

Sogulanan şüpheli B.F. cinayetle ilgisi olmadığını savunurken şüphelinin cebinden 5 bilezik çıktığı söylendi. Büşra Çiftçi Kızılkaya'yı öldürmek şüphesiyle B.F. adliyeye sevk edildikten sonra savcılıkta ifadesi alındı. Çıkarıldığı mahkemece B.F. gece saatlerinde vahşice adam öldürmek ve yağma suçlarından dolayı tutuklandı. 

Günün Diğer Haberleri