Vahşete Düşüren Seks Bildirisi

Terör örgütü IŞİD bir fetva daha yayınladı. Bu kez seks kölelerine nasıl davranılması gerektiği söz konusu olan fetvada geçenler şok edici.

DÜNYA - 2014-12-11 15:43:57

3 Aralık tarihinde Ortadoğu Medya Araştırma Enstitüsü tarafından çevrilerek yayınlanan söz konusu bildiride İslami düzene getirilen kadınların helal kılındığı da anlatılmakta. IŞİD militanlarına Yezidi kölelere nasıl davranılması gerektiğini öğretmeyi amaçlayan bildiri "Esir ve Köle Alımı Üzerine Soru ve Cevaplar" adı altında yayınlanıyor. 

 

Bildiride onaylanan bir diğer konu Müslüman olmayan kadınların kölelik statüsünde oldukları. "Yakalanıp islami düzene getirilen kafir kadınlar size helal kılınmıştır" sözleri de bildiri de yer almakta.

 

Terör örgütü IŞİD tarafından yayınlanan fetvada kadın bakireyse, sahibi onunla hemen ilişkiye girebilir. Ancak kadın bakire değilse, sahibi, kadının rahmi temizlendikten sonra onunla ilişkiye girebilir. Fetvadaki bir diğer dehşet verici ayrıntı ise, yakalanan köle, ergenliğe girmemişse onunla cinsel ilişkiye girilmesi yasak ancak cinsel birleşme olmadan sahibi köleden her şekilde faydalanabilir.

 

Bildiride yer alan bir diğer bilgi ise şu şekilde: "Bir kadın köleyi terbiye etmek için dövmeye izin verilebilir, ancak keyfen veya işkence amacıyla dövmeye müsaade edilmez. Bununla birlikte, kölenin yüzüne vurmak da yasaktır." 

Günün Diğer Haberleri