Ünlü İş Adamının Oğlu Cinayet Suçundan Aranıyor

Edirne'de Tarihi Kırkpınar Güreşleri eski ağası ve ünlü işadamı Mustafa Altunhan'ın oğlu barda vurularak öldürüldü.

DİĞER - 2014-12-11 16:28:09

Edirne'de Tarihi Kırkpınar Güreşleri eski ağası, iş adamı Mustafa Altunhan'ın 25 yaşındaki oğlu V. Altunhan, gittiği barda kız yüzünden, Ankara'da 'Kürt Ahmet' diye tanınan Ahmet Turgut'un yeğeni 26 yaşındakş Ömer Turgut ile tartıştı. V. Altunhan'ın barın tuvaletinde Ömer Turgut'u öldürdüğü iddia ediliyor. Barda silah sesi duyanlar arasında yaşayanan panik sırasında V. Altunhan olay yerinden kaçtı.

 

Gece saat 02:00 sıralarında Trakya Üniversitesi kampüsünün karşısında bulunan 1'inci Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde alkollü bir içecek firması tarafından düzenlenen 'Bu sokokta hayat var' adındaki kafe, barlar sokağında 'Fly Pub' adındaki barda meydana gelen olay, eğlenmek için bara gelen otobüs işletmecisi ve turizmci Mustafa Altunhan'ın oğlu V. Altunhan ve Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri'nde kantar görevlisi olarak görev alan Ömer Turgut arasında kız meselesi yüzünden yaşanan tartışma ile başladı.

 

İddialara göre barın tuvaletinde V.Altunhan, Turgut'u tabancayla ateş ederek vurdu. Barda yaşanan olay ardından panik yaşanırken V.Altunhan otomobili ile olay yerinden kaçtı. Daha sonra ihbaer üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptıkları kontroller ardından Ömer Turgut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemeleri sonrasında Turgut'un cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna, otopsi yapılması için gönderildi. Tatışma anı ve cinayet anı mekanın güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, polis şüpheli V. Altunhan için yakalama çalışmaları başlattı.

Günün Diğer Haberleri