Galatasaray'da İstifa Nedeni Olan Oyuncu Açıklaması

Stresli bir sezon geçiren Galatasaray ekibi, son olarak Galatasaray Odeabank ile İstanbul Üniversitesi arasında oynanan maçta gerginliklerin yaşanması ardından takım kaptanı Nevriye Yılmaz'ın milli takımdaki eski takım arkadaşı ve Ekrem Memnun'un yardımcılığını yapan Emre Vatansever'in eşi Nevin Nevlin hakkında sert sözler de bulundu. Olay, eşine bu sözleri söyleyen Nevriye Yılmaz'a kulübün kayıtsız kalmasından dolayı Emre Vatanesever'in istifası ile sonuçlanmıştı.

SPOR - 2014-12-11 16:48:17

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube koordinatörü Murat Özyer AA Muhabiri'ne takımın Neptunas ile karşılaşmasını değerlendirici açıklamalar yaparken gelen Nevriye Yılmaz'ın ceza alıp almayacağı hakkındaki sorulara da açıklık getirdi.

 

Murat Özyer, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank ve İstanbul Üniversitesi BGD karşılaşmasında Nevriye Yılmaz'ın saha içindeki gerginlik ve itirazlarını maç bittikten sonra soyunma odasında devam ettirmesi, bunun sonucunda da yardımcı antrenör Emre Vatansever'in eşi olan Nevin Vatansever'e ağır sözler söylemesi, Emre Vatansever'in kulübün bu sözlere karşı kayıtsız kalması ile istifa etmesi konuları hakkında şu şekilde konuştu: 

 

"Bunun sonucunda Nevriye'de adrenalinle ilgili bir patlama olmuş. Ekrem hoca da bu sırada Emre'ye taktikle ilgili bir fikir soruyor. Emre ise istifa ettiğini söylüyor. Bunun üzerine Ekrem Memnun, Emre'ye maç içerisinde işine davam etmesi gerektiğini, daha sonra gerekeni yapacağını anlatıyor. Ancak Emre maçtan sonra toplantıya katılmıyor ve salonu terk ediyor. Menajerimiz Müge hanım aradığında ise 'Ben istifa ettim artık gelmeyeceğim' cevabını veriyor. Bu, sporun içinde herkesin yaşayabileceği ancak istemediğimiz bir olay. Bizim de ceza yönetmeliğimizde bunun karşılığı var. Nevriye ile ilgili de gereken cezai işlem uygulandı."

Günün Diğer Haberleri