Facebook'ta Tanıştığı Kadını Vahşice Öldürdü

Romanya'da Facebook'ta tanıştığı kadını ormanlık alana götürüp tecavüz eden ardından da kadının boğazına tornavida saplayarak kadını ölüme terk eden adam, kadının söylediği son sözleri ile teşhis edildi.

DÜNYA - 2014-12-12 17:31:15

Romanya'da Eliza Dragne, Nicu Alin Crsitea adındaki adamla tanıştı. Kendisini insani yardım görevlisi diye tanıtan ve çoğu vaktini yetim çocukları ayırmak istediğini söyleyen Cristea adındaki adam tanıştığı kadına görüşme teklif etti.  Kadın teklifi kabul etti. Görüşen ikili bar yerine ormanlık bir alana gitti.

 

Adam bu ormanlık alanda kadına tecavüz etti, ardından kadını döven adam boğarak da öldürmeye çalıştı. Son olarak kadının bpynuna tornovida saplayan adam hareketsiz kalan kadını öldü sanıp telefonunda Facebook'taki yazışmalarını delil olmaması adına sildi. 

 

Yola kadar sürünerek giden 30 yaşındaki Eliza için ambulans çağrıldı. İhbar üzerine ormanlık alana ulaşmaya çalışan polis ve sağlık ekiplerinin gelmesi uzun sürdü Eliza hava ambulansı ile kaldırıldığı hastanede polise kendisini öldürenin Cristea olduğunu açıkladı. Doktorların kadını yaşatmak için yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yoğun bakıma giren kadın hayatını kaybetti.

 

Saldırgan evinde eşi ile evliliklerinin birinci ayını kutlamak için arkadaşları ile parti yaparken polis tarafından yakalandı. Cristea savunması sayesinde Eliza'nın iddialarını çökertebildi, saldırı iddialarını da reddetti. Ardından ise tutuklandı.

 

Hayatını vahşi saldırı sonrasında kaybeden Eliza'nın organları ise 3 kişinin hayatını kurtardı.

Günün Diğer Haberleri