Facebook'tan Tanıştığı Adam Öyle Bir Şey Yaptı ki ...

Adana'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştıktan sonra çıplak fotoğraflarını çektiği kızı gasp eden şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

GÜNCEL - 2014-12-13 11:42:55

İddialara göre, İstanbul'da yaşayan 23 yaşındaki E.A. ve 22 yaşındaki V.T. 2 ay kadar önce bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştı. Kısa bir süre sonra yazışmalar ilerledikçe, telefon görüşmeleri arttıkça ikili arasında duygusal yakınlaşma başladı. E.A. bu yakınlaşmadan sonra memleketi olan Adanaya'da geldi.

 

Adana'da sıkça görüşmeye başlayan ikili birlikte de olmaya başladı. 3 gün önce E.A. ve V.T. yeniden bir otelde buluşarak birlikte oldu. Birlikte olduktan sonra V.T. genç kadını darp etti ve kadından 5 bin lira para istedi. O kadar parasını olmayan kadının ellerini bağlayarak çıplak fotoğraflarını çeken V.T. bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitesine koymakla kadını tehdit etti. Bu tehdit ardından genç kadın bir yakınını arayarak acil olarak 5 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Kadının yakını parayı ayarlayıp istenilen adrese götürerek V.T.'nin arkadaşı 20 yaşındaki F.K.'ya teslim etti. Paranın teslim olduğunu öğrenen V.T. genç kadını serbest bıraktı. Ardından kadın hastaneye giderek durumu hastane polisine bildirdi.

 

Kadının verdiği “Facebook’tan tanıştık ve birlikte olduk. Otelde benden para istedi. Yok deyince darp etti, daha sonra sandalyeye oturtup ellerimi bağladıktan sonra çırılçıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra internette yayınlayacağını ve beni rezil edeceğini söyledi. Ben de bir yakınımı arayıp zor durumda olduğumu 5 bin lira getirmesini istedim. Parayı alınca beni serbest bıraktı” şeklindeki ifadeleri ve şikayeti üzerine V.T. ve arkadaşı F.K. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. V.T.'nin kadından aldığı paralar yeniden kadına teslim edildi. 

 

Emniyette sorgulanan V.T. sorgusu ardından  ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yağma’ suçlarından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. V.T. cezaevine gönderildi.

Günün Diğer Haberleri