Alsancak Stadı yıkılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alsancak Stadı'nın kapatılmana ilişkin değerlendirmede bulundu. Kocaoğlu, Alsancak Stadı’nın kapatılıp kapatılmayacağına dair değerlendirmede bulundu.

YEREL - 2014-08-22 14:53:14

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alsancak Stadı’nın kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin soruya Kocaoğlu, "Bilimsel rapor varsa, burası riskli bir binaysa orada kimse maç yapılsın, seyirci tribünlerde otursun diyemeyiz" şeklinde cevap verdi.

 

İzmir'in altyapı yatırımlarına ilişkin Ankara'da ilgili bakanlıkların yetkilileri ile görüştüğünü ifade eden Kocaoğlu: "Alsancak Stadı'na ne yapılacak. Bu sorunun yanıtı verildikten sonra tartışmaya gireriz. Bilimsel rapor varsa burası riskli bir binaysa 'orada maç yapılsın, seyirci tribünlerde otursun' diyemeyiz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

“YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ”

Alsancak Stadı’nın yıkılacağını vurgulayan Kocaoğlu, yerine ne yapılacağı konusunda yeni fikirlere açık olduklarını söyledi. Kocaoğlu, “Biz sorumlu mevkideyiz. Bir dayanağımız olmadan aklı ve bilimi kullanmadan 'onu istemem bunu isterim' gibi şeyler doğru değil" dedi. Kocaoğlu, Bornova Belediyesi sınırlarında yapılmakta olan stadın büyütülemediği için 7-8 bin kişilik olacağını da sözlerine ekledi.

Günün Diğer Haberleri