Ilgın'da Vahşi Cinayet

Konya'da 52 yerinden bıçaklanmış 38 yaşındaki bir kadın ve 11 bıçak darbesi almış olduğu tespit edilen 11 yaşındaki kızı evlerinde hayatlarını kaybetmiş şekilde bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonrasında küçük kızın annesinin gözleri önünde öldürülten sonra kızın ise saklandığı yatağın altında bıçaklandığı tespit edildi.

GÜNCEL - 2014-12-14 16:39:58

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde eskiden köy olan Göstere Mahallesi'nde alt katı kiler olarak kullanılan 2 katlı müstakil evde, eşi Katar'da çalıştığı için kızıyla birlikte yalnız kalan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Fatma Geçitli, 6. sınıfa giden 11 yaşındaki kızı Betül ile cuma akşamı amca çocuklarına misafirliğe gitti. İddialara göre misafirlikleri ardından eve dönen anne kız, yatmaya hazırlanırken pencereden eve bir kişi girdi. Penceren giren kişi önce ane Fatma Geçitli'yi 52 yerinden ardından da gözleri önünde annesi ölen, yatağın altına saklanan kızı defalarca bıçaklayarak öldürdü.

 

Dün akşam saatlerinde Fatma Geçitli'nin büyük çocuğu olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıfta okuyan 22 yaşındaki İlyas Geçitli annesine ulaşamadığından dolayı aynı köyde oturan amcası Osman Geçitli'yi aradı. Osman Geçitli çocuğu yaşadığı tedirginlik üzerine evlerine gitti. Kapıyı çalmasına rağmen kimse açmayınca havalandırmak için bırakılan evin arkadasında bulunan camı olmayan pencereden bir çocuğun eve girmesi sağlandı. Çocuk kapıyı açarak çıktı ve Osman Geçitli'ye anne kızın da yerde hareketsiz şekilde yattıklarını söyledi. Bunun üzerine Osman Geçitli, yeğeni ve yengesinin sobadan zehirlenmiş olabileceği ihtimali ile 112 Acil Servis'e ve jandarma ekiplerine haber verdi.

 

BIÇAKLANARAK VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞLER

 

İhbar üzerine eve gelen jandarm ekipleri, eve girdiklerinde kanlar içinde yerde yatan kız ve annesinin cansız bedenleri ile karşılaştı.  Jandarma evin dağınık olduğu gerekçesi ile eve giren kişinin hırsızlık amaçlı girdiğini düşündü. Yapılan incelemeler ardından 38 yaşındaki kadının 52, küçük kızın ise 11 yerinden bıçaklandığı tespit edildi. Evin arkasında camı olmayan pencereden girdiği düşünülen şüphelinin evden herhangi bir para ya da eşya çalmadığı belirlendi. Ancak bu duruma evde altın ya da para olmamasının da sebep olabileceği belirtiliyor. 

 

Vahşice öldürülen anne kızın cesetleri otopsi için Ilgın Devlet Hastanesi Morguna gönderildi. Üniversite okuyan 22 yaşındaki İlyas Geçit ise haberi alır almaz arkadaşı ile memlekete geldi.

 

Öldürülen Fatma Geçitli'nin eşi Haziret Geçitli'nin yaklaşık 8 yıldır Katar'da inşaatlarda çalıştığı öğrenildi. Acı haberi alan adam Türkiye'ye dönüyor. Anne ve kızın cenazesi ise bugün defnedilecek.

 

Vahşi olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri