Yönetim Kuyt ve Emre Hakkında Kararını Verdi

Fenerbahçe yönetimi tarafında Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt için süpriz karar ....

SPOR - 2014-12-15 11:33:29

Son dönemlerde oldukça keyifsiz olan ve bu psikolojisini maçlara da yansıtan Dirk Kuyt'un bu durumu sebebi ile sarı-lacivertli teknik adam oyuncusunu karşılaşmalarda 90 dakika bitmeden almak zorunda kalıyordu. Dirk Kuyt'un moral bozukluğu ise sözleşmesinin henüz yenilenmemiş olmasından kaynaklandığı söyleniyordu.

 

Sözleşme konusunda futbolcunun kendisi ile konuşularak herhangi bir teklifin henüz kendisine gelmemesi moralinin bozulmasına sebep olmuştu. Durum böyle olduğundan sarı-lacivertli yöneticiler araya girerek Aziz Yıldırım ile konuştu. Başkan Yıldırım'ın da onayı ile  sarı-lacivertli yönetim Dirk Kuyt'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdi. Hollandalı yıldız ile devre arasında sözleşme yapılacak.

 

Dirk Kuyt dışında Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu hakkında da önemli kararlar aldı. Belözoğlu'nun Başkan Yıldırım tarafından futbolu bırakıp sportif direktör olması hakkında yaptığı teklife ne yanıt vereceği gündemdeyken oyuncu, en az 3 yıl daha oynayacağını belirtti. Bu durum karşısında Fenerbahçe yönetimi Emre Belözoğlu'nun önümüzdeki sezondan itibaren hem futbol oynamasına hem de sportif direktörlük yapmasına karar verdi.

 

 

Günün Diğer Haberleri