Fenerbahçe'ye Atlarla Karşılama

Yarın saat 13:30'da Bayburtspor ile oynanacak Ziraat Kupası maçı için uçakla Erzurum'a gelen sarı-lacivertli kafile, taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılanırken, kafile Bayburt'a geçerken yol atlılar tarafından kesildi.

SPOR - 2014-12-15 19:27:36

İstanbul'daki yoğun sis nedeni ile 1 saat rötürdan sonra 16:00'da THY'den kiralanan uçakla Ziraat türkiye Kupası karşılaşması için Erzurum'a gelen Fenerbahçe, burada büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. Karşılamada Atatürk Üniversitesi Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi, Vali Yardımcı Haktan Gökçekuyu, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, çok sayıda taraftar ve ilkokul öğrencisi vardı. Fenerbahçeli futbolcular ilkokul öğrencilerine oyuncaklar hediye etti.

 

Erzurum'da coşkuyla karşılanan Fenerbahçe kafilesi, Bayburt'a geçerken yol birden atlı taraftarlar tarafından kapatıldı. 150'den fazla karayolunu kapatan Fenerbahçeli taraftarın sevgisi ve karşılaması kafileyi şok etti. Karayolu, polisin çabası sonucunda açılması ardından taraftarlar otobüse konvoy halinde eşlik etmeye devam etti.

 

Bayburt Atlı Cirit Takımı, Bayburt girişinde Fenerbahçe kafilesini karşıladı.

 

1 saatlik rötar sebebi ile 17:45'te Bayburt'ta kalacakları otele gelen Fenerbahçe kafilesini 200'ye yakın taraftar karşıladı. Kafile gelene kadar otel önünden ayrılmayan sarı-lacivertli taraftarlar takımına tezahüratlar yaptı. Çok fazla taraftarın olması sebebi ile ufak çaplı bir izdihamın önüne geçilemedi. Otelin camları yıüılma sebebi ile kırılma atlattı. Futbolcuların dışarı çıkmasını isteyen taraftarları, Michal Kadles, Hasan Ali Kaldırım, alper Potuk, Diego Ribas ve Perre Webo selamladı.

Günün Diğer Haberleri