Genç Kız Metroda Kayboldu

7 Aralık Pazar günü tatil için annesinin yanına İstanbul'a gelen 21 yaşındaki Moldovalı Ana Gore, metronun içinde kayboldu.

GÜNCEL - 2014-12-16 10:31:45

15 gün önce, 15 yıldır İstanbul'da yaşayan ve Türk vatandaşlığına geçen annesi Liuba Gore'nin yanına İstanbul'a tatile gelen genç kız Ana Gore, Taksim Metrosu'nda kayboldu. Taksim Metrosu'nda anne, bir turistin akbil doldurmasına yardımcı olmak isterken birden kızı Ana ortadan kayboldu.

 

Kızını kaybeden anne metroda uzun süre kızını aradı. Kızını bulamayan anne Gore, bu kez güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Adı istasyonda anons edilmesine rağmen bulunamayan genç kızın eve dönme ihtimalini göz önüne alan anne Feriköy'deki evine gitti. Ana eve de dönmeyince anne bu kez oplise haber verdi. Kızı için kayıp başvurusunda bulunan anne, kızının pasaport ve cep telefonunun da evde olduğunu söyledi ve Ana'nın kaçırılmış olabileceğini belirtti.

 

Kızının kaybolmadığı kaçırıldığını iddia eden anne Gore, “15 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Kızım tatile geldi ama kayboldu. Geceleri Taksim ve civarındaki eğlence merkezlerinde kızımı arıyorum. İstanbul’u bilmiyor. Kaçırıldığını ve bir yerlerde zorla tutulduğunu düşünüyorum. Metronun kamera görüntüleri henüz polise ulaşmadı. Lütfen kızımı bulsunlar” dedi. 

 

Genç kızın annesinin çantasında unuttuğu cep telefonunu da incelemeye alan polis ekipleri araştırmalarına devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri