Facebook'ta Ortaya Çıkan İhanet

Eşi ile boşanma davası açan kadın, eşinden ayrı olduğu dönemde Facebook hesabı üzerinden başka bir erkekle fotoğraf paylaştığı gerekçesi ile 8 bin lira tazminat ödemek zorunda kaldı.

GÜNCEL - 2014-12-16 11:39:24

İzmir'de müteahhit olan 43 yaşındaki A.A. ilk evliliğinden iki çocuğu olan Almanca öğretmeni 40 yaşındaki Neyran A. ile 6 yıl önce evlendi. Müteahhitlik yapan adamın işlerinin bozulması sebebi ile borçların artması yüzünden evlilik yıpranmaya başladı. Çocuklarını da alarak evden giden Neyran A., eşine boşanma davası da açtı. Boşanmak için gerekçesini, eşinin ilk evliliğinden olan çocuklarını dövdüğünü ve kendisinin de ekonomik anlamda zora girdiğini söyleyen Nevran A. için eşi de karşı bir dava açtı. A.A. Nevran A.'nın başka bir erkekle ilişkisi olduğunu iddia ederek kadına 1 milyon lira tazminat davasında bulundu. Müteahhitin avukatı Mehmet Bülent bu süreç içerisinde Neyran A.'nın Facebook hesabını incelemeye aldı. Avukat Öktün, Facebook hesabında genç kadının bir erkekle samimi çekildiği fotoğraflarını gördü. Bu fotoğrafların Marmaris'in Turunç beldesinde çekildiğini ve kadının buraya gittiğini düşünen avukat Turunç Jandarma Karakolu'na yazı göndererek Nevran A.'nın oraya gidip gitmediğini, eğer gittiyse hangi otelde kimle kaldığını öğrenmek istediğini söyledi.

 

Avukat tarafından istenilen evrak, Turunç Jandarma Karakolu'na değil yanlışlıkla Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Bu yanlışlık sayesinde evrak yerini bulmuş oldu. Genç kadının Marmaris'te bir otelde çocukluk aşkı olduğu iddia edilen Mehmet G. ile 3 gün aynı otelde kaldığı ortaya çıktı. Nevran A.'nın, eşinin kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığı ve yine eşinin kendisi üzerine kredi çektiğini söylemesi, tazminat ödemesine engel olamadı. Nevran A. sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği gerekçesi ile boşandığı eşine 8 bin lira tazminat ödeyecek.

Günün Diğer Haberleri