Ersun Yanal’a teklif yağıyor

Fenerbahçe ile yollarını ayıran eski teknik direktör Ersun Yanal’a yurt dışından teklif yağıyor. Yanal’ın teklifleri kabul edip etmeyeceği ise henüz belli değil.

SPOR - 2014-08-22 16:55:47

Fenerbahçe’den tartışmalı bir şekilde istifa eden teknik direktör Ersun Yanal'a, yurt dışından teklif geliyor.

 

Bu sezon Türkiye’de çalışmama kararı alan Yanal’ın geleceği ile ilgili nasıl bir yol çizeceği ise tam olarak merak konusu oldu. Deneyimli teknik adam, edinilen bilgiye göre ya gelen teklifleri değerlendirip takım çalıştırmak için yurt dışına gidecek ya da seneyi dinlenerek geçirecek.

 

Fenerbahçe ile yolları tartışmalı şekilde ayrılmasının yankıları devam ederken Ersun hocanın geleceğine nasıl yön verceği de yavaş yavaş belli oluyor. Ersun hoca gelen teklifleri değerlendirirken, yurt dışında tecrübelerini sergilemeye sıcak baktığı öğrenildi.

 

Bu sezon Türkiye'de çalışmama kararı alan deneyimli teknik adama yurt dışından tekliflerin geldiği öğrenildi. Yanal'ın, bu yıl takım çalıştırması halinde adresi yurt dışı olacak, bunun gerçekleşmemesi durumunda ise seneyi dinlenerek geçirecek. Yurt dışından bazı kulüpler, Fenerbahçe'de kazanılan 19. şampiyonluğun hemen ardından Yanal'la temasa geçmişti.

Günün Diğer Haberleri