Bir Bıçaklı Saldırı Daha

Bursa'da internet kafe işleten 30 yaşındaki Ahmet Suat Beki, işlettiği internet kafede bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

YAŞAM - 2014-12-16 17:34:08

Dün gece 24:00 sıralarında Bursa ilçesi merkezinde bulunan Belediye İş Hanı altında bir internet kafede gerçekleşen olay, geç saatte internet kafeye gelen 32 yaşındaki İsmail T. ve işletmeci arasında çıkan tartışma sebebi ile yaşandı. Silahla adam yaralama, tuhsatsız silah taşıma ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından tutuksuz yargılanan 32 yaşındaki İsmail T. gittiği internet kafede, internet kafenin işletmecisi 30 yaşındaki Ahmet Suat Beki tarafından "Kapatıyoruz" diyerek uyarıldı.  İsmail T. bu uyarıya sinirlenince kafe sahibi ile tartışmaya girdi. Mekanın dışına da taşan tartışma İsmail T.'nin üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak bıçağı Beki'nin göğsüne ve boynuna saplanması ile sonlandı.

 

Kafenin sahibi Ahmet Suat Baki, kanlar içerisinde yere yığılırken İsmail T. ise olay yerinden kaçtı. Ahmet Suat Beki'nin yeni evli olduğu ve bir bebek beklediği de öğrenildi. Ağır yaralanan Beki, Bursa'ya sevk edildi.

 

Bıçaklı saldırıya uğrayan kafe işletmecisi Ahmet Suat Beki, yaşadığı olaydan bir saat kadar önce Facebook hesabına “Ölüm anlıkmış, onu anladım. İnsan isteyince de ölebiliyormuş. Keşke bir dönüş olabilseymiş" yazan bir paylaşımda bulunmuş. 

Günün Diğer Haberleri