Nişanlı Çiftler Fotoğraf Çekimlerinde Şok Yaşadı

Adana'da yeni nişan yapmaya hazırlanan iki çift fotoğraf çektirmek üzere parka geldikleri sırada hırsız haberi ile yıkıldı.

GÜNCEL - 2014-12-16 18:34:52

Adana'da parka nişan fotoğrafı çekimleri için gelen iki çiftin otomobillerinin camı kırıldı ve çantaları çalındı.

 

Nişan yapmaya hazırlanan Tolga Varkal-Tuğba Üzgülbaş ve Mustafa Karabulut-Nazan Kara çifti, nişan fotoğrafları çektirmek için gündüz manzarası muhteşem olan Çukurova İlçesi 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan Sabancı Doğal Parkı'na geldi. Yakındaki otoparka otomobilleri park eden çift ve sadıçları parka girdi. Durumu izleyen ve fırsatı kaçırmayan hırsız ya da hırsızlar buji ile otomobillerin camlarını kırarak, otomobilde bulunan çantalarını alarak kaçtı.

 

Olayı farkeden sağdıçlar, durumu hemen çiftlere haber verdi.

 

En mutlu günlerinden birin de hırsızlık olayı yaşayan çiftler ise büyük şok ve üzüntü yaşadı.

Nişan hazırlığındaki çiftler araçlarının yanına dönerek basın mensuplarının sordukları sorulara cevap vermeye çalıştı. Görüntülenmek istemeyen Nazan Kara soruları yanıtsız bırakırken, nişanlısı Mustafa Karabulut, parka fotoğraf çekimi için gittikleri sırada otomobilin camını kıran hırsızların çantalarını çalmış oldukları söyledi. Karabulut sözlerine şu şekilde devam etti: 

"En mutlu günümüz zehir oldu. Daha önce hırsızlık olduğunu duyduğumuz için yanımıza eşyalarımızı almamıştık. Değerli eşyaları da gizlemiştik. Ancak çantaları alacaklarını düşünmedik. İçinde kredi kartı ve bir miktar para vardı. En güzel günümüz berbat oldu çok üzgünüz. Fotoğraf çekimimiz de yarım kaldı. Akşam nişana gidecek miyiz belli değil."

Günün Diğer Haberleri