Evli Adam Kendisi ile Barışmayan Sevgilisini Öldürdü

Antalya'da evli ve 3 çocuğu olan 34 yaşındaki adam, sevgilisine yaptığı barışma teklifinden olumlu yanıt alamayınca 25 yaşındaki kızı öldürdü.

GÜNCEL - 2014-12-17 17:11:42

Antalya Aksu İlçesi'nde gece yarısı meydana gelen olay, 34 yaşında evli ve 3 çocuk sahibi Zafer Üstündağ'ın 25 yaşındaki Canan Göktaş ile barışmak istemesi sonrasında gerçekleşti. Adamın kız arkadaşı olduğu iddia edilen kız ticaretle uğraşan Zafer Üstündağ'dan ayrılmak istedi. Üstündağ ise sevgilisi Canan Göktaş'ın çalıştığı markete gitti ve kendisi ile barışmak istediğini söyledi. göktaş Üstündağ'ın bu barışma teklifini kabul etmedi ve kendisi ile bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Aldığı yanıt üzerene sinirlenen Üstündağ, yanında getirdği bıçağı çıkararak Göktaş'ı 4 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Kızın iş arkadaşları tarafından 112 Acil Servis'e haber verildi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen genç kız hayatını kaybetti. Olay yerinde bekleyen Zafer Üstündağ ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Antalya Emniyet Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Canan Göktaş'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ardından ise toprağa verilmek üzere Nevşehir'e gönderildi.

 

Zanlı Zafer Üstündağ'ın incelenen Facebook hesabında 'Hiçbir şeye mecbur değilsin. Gitme. Yapamazsın oralarda. Bizi bitirme. Gitme öldürme beni' gibi paylaşımları dikkat çekti.

Günün Diğer Haberleri