Bonzai Kurbanı Gencin Arkadaşları Sinir Krizi Geçirdi

Zonguldak'ta liseli bir genç daha bonzai kurbanı oldu. Gencin yakınları ve arkadaşları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

YAŞAM - 2014-12-18 09:55:35

İddialara göre, Zonguldak'ta bir lise öğrencisi kullandığı bonzai sebebi ile fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. 18 yaşındaki Miraç Kefeli adındaki liseli genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Haberi duyan gencin arkadaşları ise Kefeli'nin bulunduğu hastane önünde sinir krizi geçirdi.

 

Dün sabah Kefeli bir arkadaşından aldığı bonzaiyi kullandıktan sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Şehir Kampüsü yakınlarında fenalaştı. Kefeli'nin arkadaşları gencin durumunu 112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen ambulans tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen gencin ambulansta kalbi durdu. Yapılan müdahalelerle yeniden hayata döndürülen genç daha sonra yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda tutulan Kefeli, bugün saat 15:00 sıralarında hayatını kaybetti.

 

Genci hastanede bekleyen arkadaşları gelen ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Kefeli'nin sinir krizi geçiren bazı arkadaşları yoğun bakım katındaki camları kırıp kapıları tekmeledi. Yaşanan olaylar üzerine hastaneye çok sayıda polis geldi. Kefeli'nin cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Gencin arkadaşları burada da çevreye zarar vermeye devam edince aralarında kızların da bulunduğu 30-40 kişi hastaneden uzaklaştırıldı.

 

Gencin ölümü ile ilgili olarak hastane yöneticisi Dr. Mustafa Çıtlak "Acil serviste yapılan müdahale ile hasta yaşama döndürüldü. Uzun süre beynine oksijen gitmediği için durumu kritikti. Solunum cihazına bağlı yaşıyordu. Ancak, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı" diye konuştu.

 

Yönetici Çıtlak, gencin tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığını söyleyerek, arkadaşlarının hastanede taşkınlık yaparak zarar verdiklerini söyledi. Ayrıca polis gözetiminde hastanede hasar tespitleri yapılcağı ve sorumluları hakkında da şikayette bulunulacağını da belirtti.

 

Günün Diğer Haberleri