Beklenen Telefonun Görüntüleri Sızdı

Çin kökenli internet sitesi CNMO tarafından yayınlanan Samsung'un bir sonraki amiral gemisine ait olduğu iddia edilen görüntüler basına da sızdı.

TEKNOLOJİ - 2014-12-18 11:15:03

Görsel, AnTuTu Benchmark yazılımı ile gerçekleşen bir test sırasında alınmış ekran fotoğrafları anımsatıyor.

 

Bu basına sızan görselerin teknik özellikleri sebeb ile "Project Zero" kod adıyla geliştirilmekte olan Galaxy S6 modeline ait olduğu iddia ediliyor.

 

Samsung'a ait bu yeni telefon tahminlere göre 2015'in ilkbahar aylarında Mobile Worl Congress 2015 sırasında basına tanıtılacak.

 

Basına da sızan ekran görüntüsüne bakıldığında Android 5.0 işletim sistemi çalıştıran telefonda Samsung'un kendi işlemcisi olan Exynos 7420 kullanılıyor.

 

Samsung'un çıkaracağı yeni telefonu olan Galaxy S6 boyutları hakkında birçok söylenti vardı. Ancak basına da sızan bu ekran görüntülerinde bu kez Samsung'un 5,5 inçlik bir ekran kullandığı gözüküyor.

 

Bundan büyük olacak ekranın Galaxy Note ile çakışacağı gerekçesi ile şirketin üst sınır olma ihtimalinin mümkün olduğu söyletiler arasında. Ekranın desteklendiği çözünürlük Quad HD, yanı 2560*1440 piksel olacak gibi.

 

Bir başka iddiaya göre ise Samsung çıkaracağı bu modelde Galaxy Note Edge modelinde olduğu gib kenarları eğik bir panel kullanacak. Ancak bu bilgi diğerlerinde de olduğu gibi kesin değil.

Günün Diğer Haberleri