İstanbul’da Blondie rüzgarı esecek

40. yılını kutlayan ABD’li rock efsanesi Blondie, 6 Eylül’de İstanbul’da sevenleriyle buluşacak. Grup, Black Box İstanbul canlı müzik kulübünde sahne alacak.

MAGAZİN - 2014-08-22 18:54:49

İstanbul’un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul, ABD’li efsane rock grubu Blondie’yi ağırlamaya hazırlanıyor. Bu sene müzikal kariyerlerindeki 40.yılını kutlayan grup, büyüleyici sinerjisini Black Box Istanbul sahnesine taşıyacak.

 

40. yılını kutlayan ABD’li rock efsanesi Blondie, 6 Eylül’de İstanbul’da sevenleriyle buluşacak. Grup, Black Box İstanbul canlı müzik kulübünde sahne alacak. İlk kez İstanbul’da sahne alacak grup, Rock’tan New Wave’e Pop’tan Disco ve Reggae’ye kadar farklı tarzda müzikleri hayranları için okuyacak. Blondie’nin sahne performansının ardından  Radyo Eksen Party ile eğlence geç saatlere kadar devam edecek.

 

Türkiye’nin en iyi akustiğine sahip mekanında Blondie ile buluşmak isteyenler için biletler 4 Temmuz tarihinde Biletix’te satışa çıkacak. Daha fazla bilgi için ‘www.pozitiflive.com’ adresini ziyaret ederek konserle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

 

Konsere yoğun katılım olmasını bekleyen emniyet müdürlüğü güvenlik önlemini hat safhaya çıkardı.

Günün Diğer Haberleri