Domuz Saldırısı ile Geldiği İddia Edilen Ölümde Tecavüz Gerçeği

Balıkesir'de yaşlı bir kadının ölümü hakkında kadını domuzların öldürdüğü iddia edilmişti. İncelemeler sonucunda ölümle ilgili şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı.

GÜNCEL - 2014-12-18 17:43:00

 

Balıkesir'de domuzların öldürdüğü iddia edilen yaşlı kadının hayatını kaybetmesinin nedeni araştırılırken jandarma timleri konuyla ilgili olarak aylardır ciddi çalışmalar sürdürüyor. Sürdürülern bu çalışmalarda faili meçhul cinayetin gerçeği ortaya çıkarıldı. Alınan bilgilere göre, 4 Mayıs tarihinde yaşanan olay Balıkesir'in Gömeç ilçesinde gerçekleşti. Hacıoplu Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Emine Söyler, vücudunda darp izleri, ölü olarak bulundu.

 

Yaşlı kadının vücudunda bulunan darp izleri, domuzlar tarafından öldürülme ihtimalini düşündürdü. Vatandaşların domuz saldırısını sebep gördükleri ölümle alakalı jandarma ekipleri incelemelere ve çalışmalara devam etti. Yaşlı kadının kulağındaki küpeler ve parmağındaki yüzüklerin yerinde olmadığını tespit eden jandarma timleri, ardından kadına ait cep telefonunun da Ayvalık'ta bir cep telefon bayine satıldığını ortaya çıkardı.

 

Bu tespitler üzerine caddedelki tüm kameraları izleyen ekipler, cep telefonunu satan kişinin A.S. olduğu bilgisine ulaştı.

 

 

Yaşlı kadının cep telefonunun A.S. isimli adam tarafından satıldığından yola çıkarak olayı çözmeye bir adım daha yaklaşan jandarma timleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alarak A.S. ve 6 arkadaşını takibe aldı. Emine Söyler'in otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedinde erkek DNA izine rastlandı. Gözlatına alınan şüphelilerden F.S.'nin DNA'sı, yaşlı kadının cesedinde bulunan DNA ile aynıydı. F.S. bulgular ardından Burhaniye Adliyesi'ne gönderilerek tutuklandı.

Günün Diğer Haberleri