Gaziantep'te Avukata İnfaz

Gazianep'te bir avukatın büro kapısı kişi ya da kişilerce kırılarak, avukat tüfekle öldürüldü.

GÜNCEL - 2014-12-19 11:10:51

Akşam saatlerinde Çukur Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta bulunan Ömer Yetkin İşhanı'nın 4. katındaki avukatlık bürosuna 63 yaşındaki Avukat İsmail Akkaya'nın infazı için henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler girdi. 
 
İddalara göre, 30 yıllık avukat olan İsmail Akkaya'nın ofisine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler büro kapısını kırarak girdi. İçeri giren saldırganlar Avukat Akkaya'ya tüfekle iki el ateş etti. Mermiler avukatın vücuduna ve alnına isbaet edince Akkaya yere yığıldı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.
 
Avukat İsmail Akkaya'nın oğlu Fırat Akkaya bir süre sonra büroya geldiğinde babasının yerde kanlar içerisinde yattığını gördü ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemeler ardından avukatın öldüğü tespit edildi. Ardından Akkaya'nın cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
 
Polis ekipleri büroda olayla ilgili inceleme başlattı. İncelemede olay anında kullanılan tüfek işhanının çatı katında bulundu. Tüfeğe el koyarak incelemelere devam eden polis ekipleri tarafından şüphe ya da şüphelilerin yakanlanması için de arama çalışmaları başlatıldı. 4 çocuk babası olan Avukat Akkaya'nın ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizi geçirdi.
 
Gaziantep'te meslektaşı İsmail Akkaya'nın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürülmesi için oldukça üzgün olduğu söyleyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medya aracılığı ile İSmail Akkaya'nın eşi ile çekilmiş olduğu fotoğrafın altına ’Gaziantep’te kapıyı kırıp alnından vurmuşlar meslektaşımız İsmail Akkaya’yı. Diyecek söz bulamıyorum. Çok üzgünüz’ notunu paylaştı.
Günün Diğer Haberleri