Kaymakamlıkta Silahlı Saldırı

Kaymakamlıkta yaşanan silahlı saldırıda 3 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-12-19 14:19:12

Sakarya'nın Ferizli Kaymakamlığı'nda yaşanan olayda emekli polis tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi öldü ve 3 kişi yaralandı.

 

Ferizli Kaymakamlığı'nda emekli polis tarafaından vurulan 1 kişi hayatını kaybederken, kurşunların isabet ettiği 3 kişi de yaralandı. 

 

İddialara göre, Ferizli Kaymakamlığı'ndaki tapu dairesinde emekli polis olan Turgut S. Murat yılmaz adlı adama koridorda ateş açtı. Yılmaz, gelini Zeynep Can, Murat Gençler ve Hatice adındaki kadın açılan ateşte seken kurşunla yaralandı.

Ardından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekioleri Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralanan kaynana ve gelin ambulansla Ferizli İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Gençler ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralananların sağlık durumlarının ciddi olduğu söylenilirken, silahlı saldırıda bulunan emekli polis, polis tarafından gözaltına alındı.

 

KAYMAKAM: "ŞU AN 1 ÖLÜ 2 YARALI VAR"

 

Yaşanan olayla ilgili Sakarya'nın Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan AA muhabirine yaptığı açıklamada olayla ilgili olarak incelemelerin ciddi şekilde devam ettiğini belirterek "Otopsiler tamamlandıktan sonra belki net bilgi paylaşabiliriz. Şu anda 1 ölü, 3 yaralı var" dedi.

 

Kaymakan Erdoğan, yaşanan olayın alınan ifadeler ardından netleşeceğini söyleyerek, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını kaydetti. 

Günün Diğer Haberleri