Dünya Turuna Çıkacağı Sevgilisinden Ayrılınca ...

Kız arkadaşından ayrılınca Dünya turuna çıkmak için başka bir kadın arayan Jordan Axani adındaki adam aradığını buldu.

DÜNYA - 2014-12-19 16:20:06

Kanada'da kız arkadaşı Elizabeth Gallahger ile birlikte dünya turu için uçak biletlerini hazırlayan ve seyahatler ayarlayan Jordan Axani, seyahatten önce ilişki bitince biletlerinin ve planlarının yanmaması için eski sevgilisinin adını taşıyan bir kadın arama çabalarına girdi. Ve adam arayışları sonunda istediği kadını buldu.

 

Kız arkadaşı ile aynı adı taşıyan Elizabeth Gallagher, Axani'nin satın aldığı biletlerle dünya turu yapmayı kabul etti.

 

"ZATEN BİR SEVGİLİM VAR"

 

İngiliz Daily Mail gazetesine konu ile ilgili açıklama yapan Gallagher zaten bir sevgilisi olduğunu söyleyerek dünya turuna çıkacağı Axani ile aralarında sadece arkadaşlık olduğunu bundan öte bir şeyin mümkün olmadığını belirtti.

 

"SEVGİLİM MUTLU DEĞİL"

 

Gallagher açıklamasında sevgilisinin bu durumdan çok mutlu olmadığını ancak kendisinin mutlu olabilmesi için gülümsemeye çalıştığını “Sevgilim Noel zamanı bir aylığına yabancı bir adamla ortadan kaybolacak olmamdan elbette mutlu değil, ancak o seyahat etmeyi ne kadar istediğimi biliyor ve gülümsemeye çalışıyor” sözleri ile anlattı.

 

Önce bu fikrin çılgınca olduğunu düşündüğünü söyleyen Gallagher, ardından Axani ile telefonda saatlerce konuştuktan sonra biletleri ve seyahatleri kabul ettiğini açıkladı.

 

"TAMAMEN PLATONİK"

 

Gallagher 21 Aralık’ta New York’tan başlayacakları ve ardından Milan, Prag, Paris, Bangkok ve Yeni Delhi’y, ziyaret edecekleri gezi boyunca Axani ile aralarındaki ilişkinin “tamamen platonik olacağını” belirtti.

 

Günün Diğer Haberleri