Uzerli-Güven Arasındaki Aşk Nasıl Başladı?

Meryem Uzerli ve eski rol arkadaşı Ozan Güven çifti 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde tanıştı.

MAGAZİN - 2014-12-19 16:31:53

2012 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin varolduğu diziye daha sonra Ozan Güven de dahil oldu.

 

O dönemde sosyetik güzel Yosun Güreli ile birliktelik yaşayan oyuncu Güven, Güreli ailesi tarafından istenmiyordu. Aile bu birlikteliğe karşı gelince Ozan Güven 'istenmeyen damat' oldu.

 

Aynı dönemler de Meryem Uzerli ise sosyetik çapkınlardan Can Ateş ile birlekteydi ve Ateş'in cemiyet hayatındaki arkadaşları ile anlaşamaması gerekçesi ile ilişkide sıkça sorunlar yaşanıyordu.

 

Dizi setinde sürekli dertleşmeye başlayan Meryem Uzerli ve Ozan Güven arasında bir dostluk başladı. Hatta Uzerli'nin abisi Danny'ye "Tek dostum Ozan" dediği iddia edildi.

 

2013 yılının Mayıs ayında Can Ateş'ten ve diziden ayrılan Meryem Uzerli Almanya'ya yerleşti. 'Muhteşem Yüzyıl' ekibini yüzüstü bıraktığı için ekip tarafından hiç aranıp sorulmayan Uzerli'yi Ozan Güven hiç yalnız bırakmadı. Ozan güven Uzerli'nin tedavisi boyunca da yanında oldu. İkili arasında başlayan dostluk 1 hafta öncesine kadar muhteşem bir aşka dönüşerek noktalandı.

Günün Diğer Haberleri