Aile Kavgasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara'da yaşanan aile kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-12-19 18:53:23

Ankara Altındağ'da iki aile arasında çıkan kavgada Ali tutun, abisinin kaynanası, kayınpederi ve kayınbiraderini pompalı tüfekle öldürdü.

 

Bugün saat 14:00 sıralarında gerçekleşen olay Altındağ İlçesi Yıldız Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi 802. Sokak'ta meydana geldi. Olayla ilgili alınan bilgilere göre alacak-verecek konusu yüzünden iki aile arası bozuktu. Olcay Ailesi'nden 4 kişi gittikleri Tutun Ailesi'nin evlerinde tartışmaya girdi.

 

Tartışma büyüynce Mustafa Olcay, evin önünde park halinde olan Tutun Ailesi'ne ait otomobilin camlarını eline aldığı baltayla kırmaya başladı. Damat Ali tutun ise yaşanan olayın üzerine kardeşi Serdar Tutun'u arayarak habeer verdi. Serdar Tutun ağabeyinin haberi üzerine olay yerine gelerek ağabeyinin kayınpederi Ahmet Olcay'ı pompalı tüfek ile yaraladı. Orhan ve Mustafa Olcay ise olayın yaşandığı yerden kaçmaya başladı.

 

Kaçan Mustafa Olcan baltayı atarak yere düşmesini sağlayan Serdar Tutun, pompafı tüfeği ile ateş etmeye devam edince anne Fatma Olcay, çocuklarını korumak için tüfeğin önüne geçti. Anne Fatma Olcay hayatını kaybederken, Serdar Tutun ateş etmeyi bırakmadı.

 

Fatma Olcay, eşi Ahmet Olcay ve çocukları Mustaga Olcay olay yerinde hayatını kaybederken, Orhan Olcay ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 kişinin ölümüne sebep olan Serdar Tutun ve ağabeyi Ali Tutun ise polisler tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Olcay ailesinin yakınları sinir krizi geçirirken, olay yerine gelen polis ekipleri yeniden çıkabilecek bir olaya karşı müdahale amaçlı geniş güvenlik önlemleri aldı.

Günün Diğer Haberleri