Kanlar İçinde Bulundu

Daha önceden annesini ve babasını yaralayan 35 yaşındaki adam psikolojik rahatsızlığı sebebi ile annesini öldürdü.

GÜNCEL - 2014-12-20 16:29:35

Kadıköy'de 35 yaşındaki Kaan Yardım, 63 yaşındaki annesi Gönül Yardım'ı psikoljik rahatsızlığından dolayı bıçaklayarak öldürdü.

 

Kadıköy Göztepe Birinci Ortabayır Sokak'ta bulunan Başak 2 Apartmanı'nın 4'üncü katında saat 11:00 sıralarında meydana gelen olay Gönül Yardım'ın dairesinden gelen kavga seslerini duyan komşularının polise ihbarı sonucunda ortaya çıktı. Komşuların ihbarı üzerine gelen polis, evin kapısını açtığında 63 yaşındaki yaşlı kadını kanlar içinde buldu. Araştırmalar ve yapılan ilk incelemelerde yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Evin içinde arama başlatan polis, evin salonuna gidince eli yüzü kanlar içinde oturan 35 yaşındaki Kaan Yardım ile karşılaştı. Kaan Yardım gözaltına alınırken, ekmek almak için fırına giden Mehmet Yardım evin kapısına gelince oğlunun eşini öldürdüğünü gördüklerine inanamadı. Olay ardından eve gelen Yardım'ın kızları Birce ise annesinin ölümü karşısında şok oldu.

 

Olayla ilgili yaplılan araştırmalara göre, bundan yaklaşık 8 ay önce de babasını kulak, boğazi göğsünden ve annesini de boğazından yaralayan Kaan Yardım'ın İzmir'de yaşadığı eşinden boşandıktan sonra psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Kaan Yardım'ın ifadesi alınırken cinayetle ilgili soruşturmalar da polis tarafından devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri