Öz Kızına Fuhuş Pazarlığı Yaptıran Baba Tutuklandı

Adana'da 13 yaşındaki kızına fuhuş pazarlığı yaptıran adam yakalandı.

GÜNCEL - 2014-12-20 17:56:54

Adana'da 13 yaşındaki öz kızı E.B.'ye telefonla fuhuş pazarlığı yaptırarak müşterilere kadın götürdüğü iddia edilen 54 yaşındaki Ömer B. yakalanarak gözaltına alındı.

 

Ahlak Bürosu ekipleri internetteki fuhuş amaçlı kullanılan bazı sitelerde bulunan telefon numaralarının aynı olduğunu fark etti. Durumdan şüphelenen ekipler ilanda yer alan kadınların tek merkezden kullandığını düşünerek takibe aldı. Sitelerdeki telefon numaralarını arayan polis ekiplerine 13 yaşındaki E.B. cevap verdi. Fotoğraftaki kadın olduğunu söyleyen ve müstehcen konuşmalar ile pazarlık yapan kız birlitelik fiyatını 250 TL olarak söyledi.

 

Polisler kız ile anlaşma yaparak buluşma yerine gitti. Özler Caddesi olarak ayarlanan buluşma yerine Ömer B. ve müşteri gibi davranan polislere ayarladığı kadın geldi. Ardından Ömer B. ve yanındaki kadın gözaltına alındı. Adamın erkeklere pazarladığı tespit edilen 4 kadın da gözaltına alınarak sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Fuhuşa aracılık etmek, zorla fuhuş yaptırmak gibi suçlardan bir çok sabıkası bulunan Ömer B., hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Ömer B. ile birlikte gözaltıa alınarak sorgularına başvurulan 5 kadın verdikleri ifadelerde "Ömer bize müşteri buluyor, biz de istediği yere gidiyoruz. Sitelerde yer alan telefon numaraları bize ait değil. Sitedeki telefona Ömer B.’nin 13 yaşındaki kızı E.B. bakıyor, pazarlığı da o yapıyor" şeklinde konuştu.

 

5 kadın serbest bırakılırken Ömer B. mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

Ömer B.'nin fuhuş pazarlığı yaptırdığı küçük kızı hakkında da polis tarafından incelemeler başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri