Pazar Günü Dışarı Çıkmayın!

Türkiye'nin pazar gününden itibaren Balkanlar'dan gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği, Meteoroloji tarafından belirtildi.

YAŞAM - 2014-12-20 18:09:07

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Meteoroloji açıklamasına göre, kar yağışı 21 Aralık Pazar günü akşam saatlerinde başlayacak. Kar yağışı özellikle Ankara-İstanbul otoyolunda, Kızıkcahamam ile Düzce arasında kalan bölümde tarfiği de olumsuz etkileyebilecek. 

 

Pazar Günü Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursa'nın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

21 Aralık Pazar akşamı başlayacak olan yağışın 22 Aralık Pazartesi günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olacağı, 23 Aralık Salı günü ise yurdu terk edeceği tahminler arasında. 21 Aralık Pazar akşamı başlayacak yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, iç ve doğu bölgelerin de ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı söyleniyor.

Günün Diğer Haberleri