Salih Uçan: "Fenerbahçe'ye Geri Dönmek İstiyorum"

Fenerbahçe'den sezon başında Roma'ya kiralanan genç oyuncu Salih Uçan evine dönmek istiyor.

SPOR - 2014-12-22 10:16:21

Sezon başında Roma'ya kiralanan Salih Uçan, gittiği İtalya'da bekleneni kaydedemediğinden dolayo Roma Sportif Direktörü Sabatini ile konuşarak kendisini eski takımına göndermelerini istediğini söyledi.

 

Salih Uçan'ın sportif direktöre sözleri "Beni kiralayacaksanız eski takımıma dönmek isterim. Orada devam etmem gelişimime daha çok katkı sağlar" şeklinde.

 

Devre arasın sarı-lacivertli takımın transfer yapıp yapmayacağı merak konusuyken, ekibin sezon başında 2 yıllığına Roma'ya kiraladığı genç oyuncusu Salih Uçan'ın devre arasında ya da sezon sonunda geri döneceği konuşuluyor. Kupa maçları oynanmadan kiralanmama garantisi olan Salih Uçan Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini ile yaptığı görüşmede kupa sonrasında yaşanacak kiralanma durumunda Fenerbahçe'den başka herhangi bir takıma gitmek istemediğini söyledi.

 

YÖNETİMDEN OLUMLU YANIT

 

Sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal döneminde fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Salih Uçan, İsmail Kartal'ın kendisine daha fazla şans verecek olmasını düşünerek takıma geri dönmek istediği belirtildi. Samandıra ekibi Salih'le sürekli iletişim halindeyken, yönetimin ise Salih'e "Sana kapımız her zaman açık" sözleri ile moral verdiği söyleniyor. Teknik adam Kartal ise, bu konuya olumlu bakıyor.

 

1 DAKİKA ROMA FORMASI ŞANSI

 

Sezon başında kiralandığı Roma'da Seria A'da sadece 1 dakika forma şansı bulan genç oyuncu Salih Uçan, takımın Chievo'yu 3-0 mağlup ettiği maçta son 89. dakikada Radja Nainggolan'ın yerine girmişti.

Günün Diğer Haberleri