Ve Muradına Erdi ...

Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Resep Sert dünyaevine girdi.

GÜNCEL - 2014-12-22 10:29:55

Türkiye'de 5. yüz nakli ve ilk çene nakli yapılan Recep Sert, önceki gün kına gecesi yapılan nişanlısı Esma Akyurt ile yapılan sade bir törenle evlendi.

 

Sert ve Akyurt çiftinin düğünü İnegöl Alyans Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Düğüne çiftin yakınları, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Nikah öncesi Recep Sert basın mensuplarına açıklama yaptı. Çok mutlu olduğunu söyleyen Sert, balayı için bir plan yapmadıklarını, bundan sonra İnegöl'de yaşayacaklarını ve artık İnegöl Devlet Hastanesi'nde çalışacağını belirtti. 

 

 “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum” diyen Esma Akyurt'un mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.

 

Çiftin nikahı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken Sert'in nikah şahitliklerini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile Sert'in yakın arkadaşı Erdal Recep Bayraktar yaptı. Gelinin nikah şahitliğini ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve gelinin yakın arkadaşı Gül Çekiç yaptı. 

 

Nikah cüzdanına çifte uzatırken, evlilikte en önemli şeyin 5S kuralı, yani sevgi, sadakat, saygı, sorumluluk ve sabır olduğunu belirten İnegöl Kaymakamı Ali Akça çifte mutluluklar dilemeyi unutmadı.

Günün Diğer Haberleri