Alman çiftin katili bahçıvan mı?

Almanya'dan Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen çift kiraladıkları apartman dairesinde ölü olarak bulunmuştu. Çiftle en son görülen site görevlisi Şeref. Ö, çifti öldürdüğü şüphesiyle ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

YEREL - 2014-08-22 21:50:04

Almanya'dan, Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen 65 yaşındaki Peter Horvart ile eşi 50 yaşındaki Kertsin Horvart, kiraladıkları evde elleri ve ayakları iple bağlı, ağızları koli bandıyla kapatılmış halde ölü bulunmuştu. Çiftin katilinin bahçıvan olduğundan şüphe ediliyor.

 

Alman çiftten uzun süre haber alamayan Almanya'daki yakınları, durumu Türkiye'deki güvenlik güçlerine bildirdi. Verilen adrese giden ekipler, 12 katlı apartmanın 10'uncu katındaki daireye çilingir yardımıyla girdi. Evde arama yapan ekipler, çiftin cesetlerini ayrı odalarda yatak bazalarının içinde buldu.

 

Ellerinden ve ayaklarından iple bağlanmış, ağızları koli bandıyla kapatılmış çiftin, başlarına aldıkları darbeler sonucu öldükleri belirlendi. Öldürüldükten sonra bazaların içine konuldukları tahmin edilen Alman çiftin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Alanya Belediyesi Morgu'na götürüldü.

 

Jandarma, apartmanda bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Çifti 16 Ağustos Cumartesi günü gördüğünü iddia eden apartmanın bahçıvanı Şeref Ö., ifadesine başvurulmak üzere Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü. Çiftin, 10- 15 gün önce öldürülmüş olduğu tahmin ediliyor.

 

Ekipler, Alman çiftin son olarak 16 Ağustos'ta, elektrik faturasını ödemek için sitenin bahçıvanı Şeref Ö. ile PTT şubesine gittiğini ve buradan yine birlikte ayrıldığını tespit etti. Cinayetle ilgili bahçıvan Şeref Ö. gözaltına alındı. Cinayeti bahçıvanın işlediğinden şüphe ediliyor.

 

Başlarına aldıkları darbeyle öldükleri sanılan Alman çiftin kızları da bugün Antalya'ya geldi.

Günün Diğer Haberleri