TRT Yapımcısına Şok Suçlama

TRT'de yapımcı olarak çalışan F.B. cinsel taciz suçlamasından hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

GÜNCEL - 2014-12-22 12:52:36

TRT'de yapımcı olarak görev yapan F.B. yanında çalışan Yağmur Bahar P.'ye cinsel saldırıda bulunmak suçlaması ile yargılanıyor. F.B. bu suçlama gerekçesi ile 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 
 
TRT kanalında yayınlanan bir programın yapımcısı olarak görev alan F.B. yanında çalışan, evli ancak boşanma aşamasında olan, bir çocuk sahibi Yağmur Bahar P.'ye cinsel tacizde bulunduğu suçlaması ile hapis cezasına çarptırıldı. F.B., Yağmue Bahar B.'ye attığı "Sana ev tutup kirasını ödemek istiyorum. Göğüslerinin çok güzel olduğu buradan bile belli" gibi mesajlar gerekçesi ile genç kadın tarafından polise şikayet edildi. Ardından genç kadının F.B. hakkında verdiği ifadede "Bana ‘Seninle evlenmek istiyorum' diye mesajlar yazıp Ağva'da tatile davet etti. Ev tutup kirasını ödemek istediğini söyledikten sonra istifa dilekçesi yazıp yanına gittim. Bana sarılıp öpmeye çalıştı" şeklinde konuştu.
 
Suçlamaları kabul etmeyen F.B. ise, tüm itiraz ve savunmalarına rağmen 2 yıl hapis cezası aldı. Ardından bu ceza hakim tarafından ‘sanığın hizmet ilişkisinin sağladığı nüfuzu kötüye kullandığı' gerekçesi ile 3 yıla çıkartıldı. Son olarak iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezasına karar verildi.
Günün Diğer Haberleri