Jennifer, “Gerçek Aşk”ı yazdı

Ünlü Şarkıcı Jennifer Lopez otobiyografik bir kitap yazdı. Şarkıcı kitabını Twitter’dan “Merhaba, ilk kitabım True Love 4 Kasım'da yayımlanacak" sözleriyle duyurdu.

MAGAZİN - 2014-08-22 22:06:41

45 yaşındaki Jennifer Lopez, şarkıcılık kariyerini anlattığı otobiyografik bir kitap yazdı. Lopez’in “Gerçek Aşk” adlı kitabı, 4 Kasım'da ABD'de yayımlanacak.

 

Twitter'dan ilk kitabının duyurusunu yapan Jennifer Lopez, kitabını basmak için dünyanın en ünlü yayınevlerinden Penguin Publishing ile anlaştı. “Gerçek Aşk” 30 dolara (yaklaşık 65 TL'ye) satılacak.

 

Kitapta Jennifer Lopez’in medyada hiç yayınlanmamış fotoğraflarının da yer alacağı duyuruldu. Lopez’in anneliği, sanat hayatı, üzüntüleri, Marc Antony ile biten evliliği ve daha birçok konu kitapta okuyucularla buluşacak.


Türkiye’de ne zaman yayınlanacağı belli olmayan “Gerçek Aşk” isimli kitabın ön yüzünde Lopez’in fotoğrafı yer alırken arka kapağında da "Jennifer'ın dürüst bir günlüğü" ifadesi yer alıyor...

 

Gösteri dünyasına, 1986'da oynadığı “My Little Girl” filminde aldığı küçük bir rolden sonra katılan Lopez, 1993'te oyuncu olmaya karar vermiştir. Lopez ilk başrol filmini 1997'de Selena adlı biyografik bir filmde oynamıştır. 1999'da ilk stüdyo albümü On the 6'le müzik kariyerine giriş yapan Lopez, dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Günün Diğer Haberleri