Suriyeli Genç Kız Gasp Edildi

Suriyeli genç kızın uğradığı gasp sonrasında şoka girerek gözyaşlarına boğuldu.

GÜNCEL - 2014-12-22 18:21:58

Adana'da merkez Yüreğir İlçesi Dedekorkut Mahallesi'nde meydana gelen olay ülkesindeki yaşanan iç savaşlar ve kötü günler sebebi ile Adana'da yaşayan akrabalarının yanına gelen Suriyeli Nesrin Ç.'nin telefonunun gasp  edilmesi şeklinde gerçekleşti. Genç kız elinde tuttuğu cep telefonunu arkasında gelen bisikletli bir kişiye kaptırdı. Yapılan gasp üzerine polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine gelen Yunus ve Güven Timi'ne bağlı polisler olayla ilgili olarak araştırmalar başlattı. Suriyeli genç kız ise Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından ekip otosuna alındı.

 

Telefonu çalınan Suriyeli genç kız yaşadığı olay ardından şoka girerek gözyaşlarını tutamadı. Arapça bilen bir kişiye başından geçenleri anlatan Nesrin Ç. gözyaşları için de "Ülkemde kalan yakınlarımla o telefon sayesinde görüşebiliyordum. Şimdi ben ne yapacağım?" diyerek yardım istedi.

 

Suriyeli kıza kapkaç yapan yankesicinin yakalanması için polis ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri