Ünlü Karikatürist Yoğun Bakımda

Karikatürist Bedri Koraman özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

GÜNCEL - 2014-12-22 18:41:49

Yaklaşık 30 yıldır Bodrum'da yaşamını sürdüren 86 yaşındaki karikatürist Bedri Koraman, kalbindeki ritim bozukluğu ve solunum yetmezliği sebebi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Eşi Nil Koraman ile birlikte Bodrum'da Torba Mahallesi, Abdi İpekçi Sitesi'nde villasında yaşayan Milliyet gazetesindeki ve birçok dergi, gazetedeki karikatürlerin sahibi Bedri Koraman, bugün sabah saatlerinde rahatsızlanarak Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Koraman, kalp ritim bozukluğu ve solunum yetmezliği teşhisleri sebebi ile yoğun bakıma alındı.

 

Bedri Koraman'ın eşi Nil Koraman, eşinin Kardiyoloji uzmanı Başhekim Aydın Aksoy kontrolünde tedavisine devam edildiğini ve eşinin geçen hafta da 3 gün boyunca başka bir özel hastanede yoğun bakıma alındığını söyledi. Nil Koraman, Bedri kendini hiç iyi hissetmiyordu. Kendisini hiç bu kadar kötü görmemiştim. Doktorlar elinden geleni yapıyor. Daha önce de yoğun bakımda tutuldu. Ancak, düzelmedi. Üzgünüm, ne yapacağımızı bilemiyorum" diyerek çaresizliğini de dile getirdi.

 

Ünlü karikatürist Bedri Koraman, uzun bir aradan sonra en son sergisini 8 Temmuz 2012 tarihinde Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde Orhan Kemal Meydanı'nda açmıştı.

Günün Diğer Haberleri