Bu Kez Farklı Bir Kaçış Denediler

Aşklarını gündeme taşımadan yaşamayı tercih eden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, gittikleri sinema çıkışında görüntülenmemek için yangın merdivenlerinden kaçmayı tercih etti. Çiftin herksten farklı bu kaçma yöntemi duyanları şaşkına çevirdi.

MAGAZİN - 2014-12-22 19:32:46

Daha önceden Özcan Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Fahriye Evcen bu aşkın bitmesi ardından gönlünü aynı dizide rol aldığı başrol paylaştığı yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'e kaptırdı. İkili arasında sette başlayan yakınlık aşka dönüşünce çift aşlarını dolu dizgin yaşamaya başladı.

 

Takvim'in haberine göre, çift uzun süredir gazetecilere yakalanmamak için köşe bucak kaçıyordu. Son olarak ise Farhire Evcen ve Burak Özçivit ikilisinin gazetecilere yakalanmamak için tercih ettikleri yöntem herkesi şoke etti.

 

Bir alışveriş merkezinde "Açlık Oyunları" filmini izleyen Evcen-Özçivit çifti filmin ardından görüntülenmemek için asansöre binmek yerine yangın merdivenlerini kullanmayı tercih etti.

Ünlü çifti görenler "Bizim görmediğimiz bir yangın var herhalde" şeklinde yaptıkları yorumlarla şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Günün Diğer Haberleri