Ankara'da Belediye Otobüsü 1 Can Aldı

Ankara'da bir belediye otobüsü yayalara çarğarak dehşet saçtı.

GÜNCEL - 2014-12-23 17:02:29

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde Güçlükaya Mahallesi Kaya sokak üzerinde bulunan Nuh Eskiyapab Ortaokulu önünde meydana gelen olayda bir belediye otobüsü yayalara çarparak dehşet saçtı. Dehşet saçan belediye otobüsü 1 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

 

Ankara'da yaşanan olayla ilgili alınan bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün hakimiyetindeki 06 DY 5499 plakalı belediye otobüsü, Keçiören'de bir ilkokul öğrenci topluluğuna, Altınpark'ta bulunan Feza Gürsey Bilim Merkezi'nde düzenlenen gezi içinservis hizmeti verdi. Belediye otobüsü, Nuh Eskiyapan Ortaokulu önünde öğrencileri bıraktıktan sonra park halindeki 06 AH 4711 plakalı otomobile ardından da 49 yaşındaki Birol Şimşek ve Müşerref Akıcı'ya çarptı. İddialara göre oğlunu okula getirdiği söylenen 49 yaşındaki Birol Şimşek otobüs altında yaklaşık 30 metre sürüklenerek hayatını kaybetti. Olayda hafif yaralanan Müşerref Akıcı ise vatandalar tarafından çağırışan polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmeleri ardından yapılan ilk müdahaleler sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

Oğlunu okula getiren Birol Şimşek'in ölüm haberini alan eşi sinir krizleri geçirdi. Kadına olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Ayrıca olay yerinin etrafı polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile çevrildi. Belediye otobüsü sürücüsünün söylediklerine göre ise otobüste bir arıza olduğu, kazanın bu sebeple gerçekleştiği ihtimaller arasında. 

 

Öğrencinin belediye otobüsünden indikten sonra kazanın yaşanması olası bir faciayı önlemiş oldu.

 

O otobüste çocuklarının da bulunduğunu ifade eden bir anne otobüsün bir anda hızlandığını söylerken, kazanın başka bir görgü tanığı ise aracın dar sokaktan geçiyor olmasına rağmen oldukça hızlı olduğunu söyledi

 

Otobüs şoförü gözlatına alınırken olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan soruşturma ve incelemeler devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri