Karısı Kuzeniyle Kaçtı

Ordu'da 32 yaşındaki bir adamın karısı kuzeniyle kaçtı.

GÜNCEL - 2014-12-23 18:05:15

Ordu'da 32 yaşındaki Muammer Demir, aynı yaşta olan eşi Gülfan Demir'in 2 çocuğunu bırakarak evden kaçtığını iddia etti. Eşinin evden kaçarken de 150 gram altın ve 9 bin TL'yi aldığını söyleyen Demir, eşinin kaçtığı kişinin de halasının oğlu olabileceğini belirtti.

 

Geçtiğimiz hafta Salı günü, Ordu'nun merkez Altınordu İlçesi'ne bağlı Kayabaşı Mahallesi'nde yaşayan Muammer Demir, 2 çocuğunun annesi resmi nikahlı eşi Gülfan Demir'in evdeki bir miktar altın ve parayı alarak ortadan kaybolduğu gerekçesi ile Jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bir yerel gazetede dağıtıcı olarak çalışan Demir'in jandarmaya söylediklerine göre, eşi Gülfan Demir, evli 3 çocuk babası olan 42 yaşındaki halasının oğlu Erdal Demir ile kaçtı.

 

Eşi Gülfan Demir ve kaçtığını iddia ettiği halasının oğlu Erdal Demir, Muammer Demir tarafından ihbar edildi. Ordu Aile Mahkemesi'nde başvuran Demir, eşi ile boşanma davası da açtı. Muammer Demir, bir haftadır bulunamayan eşi ve kuzeni hakkında şu şekilde konuştu:

 

"Sosyal medyadan eşim ve halamın oğlunun fotoğraflarını paylaşıp bulunması için yardım istedim. Ben işe çalışmaya gitmiştim geri döndüğümde ev dağınıktı. Eşim 150 gram altın ile 9 bin TL’yi de alıp gitmiş. Kaçtı mı kaçırıldı mı bilmiyoruz tam olarak. Bulunduklarında kendi isteğiyle mi gitti, yoksa kaçırıldı mı ortaya çıkacak. Bu giden paralar benim 2 çocuğumun nafakasıdır. Görenlerin Allah rızası için bana ulaşmasını istiyorum. Halamın oğlu da evli. O kendi evini aramış eşimi kaçırdığını söylemiş. Dün eşimden boşanmak için dava açtım, henüz ikisinden de bir iz yok."

Günün Diğer Haberleri