Canı Simit Çekince 115 Bin Lirayı Çaldırdı

Canı simit çeken bir kişinin simit sevdası 115 bin TL'ye mal oldu.

GÜNCEL - 2014-12-23 18:30:58

Adana'da aracını bir arkadaşına bırakarak bankaya kadar giden işadamı, döndüğünde aracında bırakarak arkadaşına emanet ettiği 115 bin 700 lira nakit parasının çalındığı öğrendi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde yaşanan olay, bir işadamının aracındaki 115 bin 700 lira nakit parasını arkadaşına emanet ederek bankaya kadar gitmesi sebebi ile meydana geldi. İşadamı Arif Örnek, iki arkadaşı ile birlikte bir bankadan 160 bin 700 lira çekip D-400 Karayolu üzerinde bulunan diğer bankaya borçlarını yatırmaya gitti. Arkadaşı ile bankaya 45 bin lira yatırmaya giden Örnek, diğer arkadaşını ise 115 bin 700 lira parasını emanet etmek amaçlı aracında bıraktı.

 

Araçta bulunan ve paralara sahip çıkması için bırakılan Örnek'in arkadaşı, canı simit çekince arabadan indi. Döndüğünde ise arabanın camının kırılmış ve koltuk altındaki paraların da alınmış olduğunu gördü. Bankaya giden Örnek arkadaşından aldığı bu haber üzerine olay yerine gelerek polisi aradı.

 

Polis yapılan incelemeler, araştırmalar sonrasında hırsızlık suçunu yaptıklarını düşündükleri 4 kişinin bulundukları otomobili Hürriyet Polis Merkezi önünde durdurarak 4 kişiyi gözaltına aldı.

 

Borçlarını yatırmak için çektiği paraların çalındığını öğrenen Örnek, ne yapacağını düşünürken, polis ekipleri gözaltına aldıkları 4 kişinin suçlu olup olmadığını araştırıyor.

 

Günün Diğer Haberleri