Kocasını Öldürüp Vücudunu Parçalara Ayırdı

Psikolog bir kadının kocasını öldürüp kafasını kestikten sonra yaptıkları duyanları dehşete düşürdü.

DÜNYA - 2014-12-23 19:04:44

Meksika'da yaşayan psikolog bir kadın eşini öldürdü, boğazını kesti ve ardından eşinin vücudunu parçalara ayırarak Meksiko'nun farklı yerlerine dağıttı.

 

40 yaşındaki psikolog Maria Alejanda Lafuente Caso adındaki kadın, kocası Allan Carrera Cuellar'ı kafasını keserek öldürdü. Kocasının kendisine sıkça şiddet uyguladığını söyleyen kadın, kendi hayatından endişeli olduğu gerekçesi ile kocasını öldürdüğünü söyledi.

 

Olay, parkta oyun oynayan çocukların kesik bir kafa ile karşılaşmaları ardından polise haber vermeleri ile açığa çıktı. İnceleme yapan polis ekipleri psikolog kadının kocasını uyku ilacı ile uyuttuktan sonra öldürdüğünü ve daha sonra elektrikli testere ile kocasının vücudunu parçalara ayırıp bu parçaları siyah poşetlere koyarak Meksika'nın başkenti Meksiko'nun çeşitki yerlerine dağıttığını ortaya çıkardı.

 

İşlediği cinayetin anlaşılmaması için arkadaşlarına ve ailesine eşi Correra'nın iş gezisine çıktığını söyleyen kadın eşinin telefonuna da mesajlar gönderiyordu. Evde kemik ve kan parçalarının bulunması ardından işlenen vahşi cinayet ortaya çıktı.

 

Psikolog olan Maria'nın 2011 yılında da o dönemde olan erkek arkadaşına bıçakla saldırddığı, kendini savunmak için bu saldırıyı gerçekleştirdiği açıklamasını yaptığ için de herhangi bir ceza almadığı ortaya çıktı.

Günün Diğer Haberleri