Vurulan Sevgilisini Bırakıp Kaçtı

Silahla vurulan sevgilisini olay yerinden bırakarak kaçan konsomatris kadının görüntüleri saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCEL - 2014-12-23 19:55:34

Adana'da 12 Ekim 2014 günü meydana gelen olay, Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde konsomatris olarak bir barda çalışan 38 yaşındaki Yeliz Y. adındaki kadın ile Ş.K.'nın kıskançlık yüzünden kavga etmeleri sonrasında gerçekleşti. Çıkan kavga sebebi ile konsomatris kadın bar sahibi 44 yaşındaki Yaşar T. tarafından işten çıkartıldı. Konsomatris kadın bu durumu sevgilisi Abdullah H.'ye bildirdi.

 

Sevgilisi Yeliz Y.'yi yanına alarak otomobili ile bara gelen Abdullah H., Ş.K'nın yanına giderek kavga eden sevgilisinin ardından bara girmek istedi. İki konsomatris kadın kavga ederken, kadınların bu saç başa kavgasını bar çalışanları ayırabildi. Abdullah H.'yi, bir taraftan ayrılmaya çalışılan kavga yaşanırken belinden çıkardığı silahı ile bir kişi kovalamaya başladı. Kaçmayı çalışan adam tabanca ile vuruldu. Bara geldiği otomobil önüne düşen Abdullah H.'yi, aracı hareket ettiren adam ezmeye başladı. Otomobilin adamın üzerine sürüldüğünü gören bir kişi Abdullah H.'yi kontrol etmek için geldi. Arkasından da Abdullah H.'nin konsomatris sevgilisi Yeliz Y. otomobili iterek sevgilisini kurtarmaya çalıştı. Abdullah H.'nin üzerinde bulunan otomobil geri giderek adamın üzerinden çekildi. Ancak otomobili kullanan adam bir hamle daha yapınca Yeliz Y. son anda ezilmekten kurtuldu. Geri çekilen Yeliz Y. sevgilisi Abdullah H.'yi olay yerinde bırakarak koştu ve oradan uzaklaştı. Otomobilin yeniden geri gelmesi üzerine geri dönerek yerde yatan sevgilisinin yanına düşen çantasını alan konsomatris kadın Yeliz Y. otomobile binerek uzaklaştı.

 

Elinde silahla Yeliz Y.'ye ateş etmeye çalışan bir kişiden kadın ve sürücü hızla kaçarak kurtuldu.


YAKALANDILAR

 

Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken bu durumu farkeden zanlılar güvenlik kameralarının bağlı olduğu bilgisayarları da alarak kayboldu. Polis ekipleri yaşanan bu olay üzerine Adana'da geniş çaplı arama operasyonu başlattı. Polis ekipleri tarafından yapılan, yaklaşık 4 saat süren bu operasyon sonucunda hem zanlılar hem de güvenlik kamerası görüntülerinin bulunduğu bilgisayarı ele geçirdi.

 

Polis ekipleri incelemelerde 21 yaşındaki Mehmet Arif K., bar sahibinin oğlu 20 yaşındaki Hayrettin t. ve 35 yaşındaki Cabbar A.'nın da dahil olduğu kavgada Abdullah H.'yi Mehmet Arif K.'nın vurduğunu tespit edildi. 

 

Olayla ilgili iddianneme savcı tarafından tamamlandı. Savcılık tarafından, cinayeti işleyen Mehmet Arif Kumaçar ve olaya dahil oldukları iddia edilen Yaşar T., Cabbar A., Hayrettin T. hakkında müebbet hapis istemi ile, aracında güvenlik kamerası bulunan Şevki K. hakkında ise 5 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Hayatını kaybedeb Abdullah H.'nin üzerinden araçla geçen Tuncay Düğer'in ise "Tehdit ve kişinin hatırasına hakaret" suçu gerekçesi ile yargılanması isteniyor. Konsimatris kadın Yeliz Y. ile aynı barda çalışan Ş.K. da Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde  "basit yaralama, hakaret" suçları ile yargılanacaklar.

Günün Diğer Haberleri