İsmail Kartal'dan Talihsiz Açıklama

Fenerbahçe'nin teknik adamı İsmail Kartal yaptığı açıklamalarla tarışma yarattı.

SPOR - 2014-12-23 23:34:10

Fenerbahçe takımı Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe-Altınordu maçı öncesinde yaptığı açıklamalarla tartışma konusu oldu.

 

Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda kullandığı bir cümle ile tartışma yarattı.

 

Kadrosunu as oyuncuları ve genç oyunculardan kurduğunu anlatan Kartal, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

 

Kartal'ın bu açıklaması ardından, sarı-lacivertli eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörünün böyle konuşmaması gerektiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:"Fenerbahçe Teknik Direktörü, 'Kupada gidebildiğimiz yere kadar gidelim' dememeli. Ligde bunu diyebiliyor mu? Fenerbahçe Teknik Direktörü böyle konuşmamalı."

 

İsmail Kartal'ın yaptığı açıklama ardından spiker Ender Bilgin tarafından da "İsmail Hoca maç başı ve sonu sözlerine çok dikkat etmeli" şeklinde bir yorum geldi. 

 

Teknik adamın bu sözleri üzerine Twitterdan da birçok yorum geldi.

 

İşte o Twitter yorumlarından bazıları:

 

@ErmanStinson : İsmail Kartal yaptı yine yapacağını. Fenerbahçe'nşn hocası böyle olmalı işte.

 

@Cihansiz1905 : "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz!"

Adam kendini ya Altınordu'nun hocası sanıyor ya da Ş.Liginde sanıyor :))

 

@msirinsayar : Şu açıklamayı yapan batman petrolspor'un hocası sanki. 

"İsmail Kartal: Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

 

@DostOrumcek : İsmail Kartal: "Kupada gidebildiğimiz yere kadr gitmek istiyoruz." lan hocaysan böyle bişey deme lüksün yok hele Fenerbahçe hocasıysan

 

@serkanaslan_ :  İsmail Kartal, çok kısa süre içinde futbolu çok iyi bilen bir image maker ile çalışmalara başlaması lazım. Çok faydasını görür net...

Günün Diğer Haberleri