Öldürülen Korumanın Ablasından İlginç Açıklama

Kocası tarafından öldürülen korumanın kardeşinden, çiftin arasındaki kıskançlık ile ilgili ilginç açıklamalar geldi.

GÜNCEL - 2014-12-24 11:58:37

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yakın koruması olan 43 yaşındaki Hatice Alper Kavalcı eşi tarafından ağzından tabancayla vurularak ölüdürülmüştü. Karsını öldüren 64 yaşındaki emekli öğretmen Cevdet Kavalcı ardından kendisinin hayatına da aynı tabanca ile son vermişti. Çiftin yaşadıkları bu trajedik olayın kıskançlıktan ortaya çıktığı komşularının verdikleri ifadelerde iddialar arasındaydı. Öldürülen genç kadının ablasından bu konu hakkında ilginç açıklamalar geldi.

 

Genç korumanın ablası Arzu Alper, ortaya atılan kıskaçlık iddialarını kabul ederek, eniştesinin hastalık derecesinde olan kıskaçlığı yüzünden ablasına oldukça eziyetli günler yaşattığını anlattı. Genç kadının avukat ablası kardeşinin eşi tarafından kıskançlık sebebi ile geçirdiği zor günlerden bir örneği şu cümlelerle söyledi:  "Kocası çok kıskanç olduğu için kardeşime nefes aldırmıyordu. Kardeşimin saçları sarıydı. Kocası karşı çıktığı için siyaha boyatıp erkek gibi kısa kestirdi. Kıskançlığı yüzünden kardeşimi erkeğe benzetti. Niye boyun eğdiğini sorduğumda 'Bana iyi davranıyor' demişti. Saçını kızıla boyattığı için tartışmışlar"

 

CHP'li Belediye Başkanı yakın koruması görevinde olan Özlem Çerçioğlu'nun annesi ise konuyla ilgili olarak "Kızım saçını boyatınca eşi 'Kimin için süslendin' diyerek vurmuş. Belediyeden bir arkadaşı telefonda tartışmaya şahit olmuş. Kızım geçen yıl babasını kaybettikten sonra boşluk hissetti ve onu babasının yerine koyduğu için evlendi. Biz de saygı duyduk." sözlerini dile getirdi.

 

İstanbul'da öğrenim gören 20 yaşındaki Furkan Karataş ise hayatını kaybeden annesinin aslında mutsuz olduğunu ancak uzakta olduğu için kendisine belli etmemeye çalıştığını ifade etti.

Günün Diğer Haberleri