Feci Şekilde Can Verdi

Kaza yapan minibüsteki genç kadın panik yaparak atlamak isteyince kafasını camdan çıkardı ve uyarı levhasına çarparak hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-12-24 16:31:41

Sabah 08:30 saatlerinde meydana gelen olay Uzunçayır Kadıköy istikametinde yalandı. Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Kadıköy istikametine giden 34 BT 9952 plakalı minibüs, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarptı.

 

Bariyerlere çarpan minibüste bulunan Sonay Demircan adındaki kadın kazanın etkisi ile panikleyerek bariyerlere sürtmeye devam eden minibüsten inmeye çalışırken kafasını camdan çıkardı. Kadın başını camdan çıkarınca bariyerler üzerinde bulunan uyarı levhalarına çarptı. Başını bariyerele çarptıktan sonra da minibüs bir süre durmayınca kadın feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından sürücüyü göz altına aldı. Kazaya şahit olan bir kişi ise “Ben aşağıda otobüse doğru gidiyordum. Bir ses duydum kafamı kaldırdığımda aracın levhalara çarpmasını gördüm” sözleri ile gördüklerini anlattı. 

 

Polis ekipleri tarafından başlatılan kazaya ilişkin inceleme devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri