Eğlence ölümle sonlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuk eğlenmek için gittiği lunaparkta bindiği Adrenalin max isimli aletten düştü. Kalbi duran çocuk sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

YEREL - 2014-08-23 09:26:43

 

Yaz tatilini geçirmek için ailesi ile birlikte Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile giden 11 yaşındaki Kerem Kutlu, akşam saatlerinde eğlemek için gittiği lunaparkta Adrenalin max isimli alete bindi.

 

Kutlu, oturduğu koltuğun kemerinin açılması sonucu 5 metre yükseklikten sert zemine çakıldı.

 

Kanlar içinde kalan Kutlu'ya olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri 10 dakika kalp masajı yaptı fakat küçük çocuk masaja olumlu yanıt vermedi. Kutlu, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hastanede de yapılan müdahaleler Kutlu'yu geri getirmeye yetmedi. Yaşanan olayın ardından küçük çocuğun ailesi sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan polisler, lunapark görevlisi olan bir kişiyi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Yaşanan talihsiz kazanın ardından lunapark kapatıldı.

 

Özellikle gençlerin ve çocukların yaz aylarında eğlenmek için gittiği lunaparlarda şimdiye kadar yüzlerce insan hayatını kaybetti. Yaşanan ölümlere rağmen işletmeciler tedbir almamakta ısrar ediyor. Bu durumda lunaparkların daha sık denetim altına alınması gerekliliği ortaya çıkıyor.

Günün Diğer Haberleri