Bunun Adı Vahşet!

Bir çiftin av köpeği acımasızca öldürüldükten sonra, derisi yüzülerek zincirle evin girişine asıldı.

GÜNCEL - 2014-12-29 15:47:23

Kayseri'nin Tomarzo İlçesi'nde yaşayan Hürü-Salih Girgin çiftinin 3 yaşındaki av köpeği acımasızca öldürüldü. Cani kişi ya da kişiler bununla da kalmayıp köpeğin derisini yüzdü ve ardından köpeğin cansız bedenini evin giriş kapısı önüne astı.

 

Tomarza İlçesi'nin Toklar Mahallesi'nde meydana gelen olay iddialara göre şu şekilde gelişti. Avcılıkla uğraşan 65 yaşındaki emekli işçi Salih ile 63 yaşındaki eşi Hürü girgin çifti sabah uyandıklarında evin giriş kapısı önünde gördüklerine inanamadı. Besledikleri 3 yaşındaki av köpeği derisi yüzülmüş şekilde asılı duruyordu. Hemen jandarma haber veren çift, yaşadıklarına anlam veremedi. Jandarma ekipleri tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı. Bu olayın bir vahşet olduğunu söyleyen Salih Girgin ise, şunları dile getirdi:

 

"Sabah camiye gitmek için dışarı çıktım. Ancak kapıyı açtığımda bu korkunç manzarayla karşılaştım. Biri veya birileri gece bahçeye girip, kulübede bulunan 3 yaşındaki av köpeğimizi öldürdükten sonra, derisini yüzmüş ve evin önüne asmış. Hayvana bunu yapanlar, insana da yapar. Olayı jandarmaya bildirdik. Çok tedirginiz. Kim veya kimlerin neden böyle bir şey yaptığına anlam veremiyoruz. Yetkililerden, olayı yapanları bulmalarını ve cezalandırmalarını istiyoruz."

Günün Diğer Haberleri