Kazadan Kurtulan Adam Yardım İsterken Öldü

Yaşadığı kazadan kurtulan adam, yardım istediği başka bir aracın kendisine çarpması ile hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-12-30 12:51:39

Denizli'de meydana gelen olay Hasan Coşkun adli vatandaşın yağmur sebebi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıkması ile yaşandı. Yaşanan kazadan yara almadan kurtulan Coşkun, kaza için yardım istediği başka bir aracın çarpması ile yaşamını yitirdi.

 

Dün akşam saat 18:00 sularından Denizli-İzmir Karayolu üzerinde meydana gelen olayda 3 çocuk babası 46 yaşındaki Hasan Coşkun yönetimindeki otomobilin yağış sebebi ile kaybolan hakimiyeti ardından orta refüje çarptı. Hasan Coşkun kazadan herhangi bir yara almadan kurtuldu ancak yaşanan olayla ilgili yardım için aracından inerek karayoluna geçti. Yoldan geçen otomobillere eliyle işaret ederek durdurmak isteyen Coşkun'a aynı yönde giden 36 yaşındaki Cafer Ulaş hakimiyetindeki otomobil çarptı. Kazadan kurtulan ancak yardım almak için durdurmak isteyen otomobilin çarpması ile hayatını kaybeden Hasan Coşkun'un bir nakliye firmasında bekçilik yaptığı ve kaza sırasında da işe gittiği öğreildi.

 

Karayolu trafik akışı bir süre, kaza sebebi ile tek şeritten verildi. Coşkun'a çarpan aracın sürücüsü Cafer Ulaş, ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcının olay yeri incelemesi ardından ise hayatını kaybeden Hasan Coşkun'un cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Günün Diğer Haberleri