Seri Katilin Evlilik Planı İptal Oldu

Dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'ın evlilik planları iptal oldu.

DÜNYA - 2015-02-10 12:51:12

1969 yılında doğmamış bir çocuğun ve 7 kişinin ölümü gerekçesi ile ömür boyu hapis ile cezalandırılan 80 yaşında Amerikalı Charles Manson, 27 yaşındaki nişanlısı ile Kasım ayında evlilik kararı almıştı. Ancak çiftin bu planları suya düştü.

 

Dünyanın en ünlü seri katillerinden olan Manson, kendisini cezaevinde sürekli ziyaret eden 27 yaşındaki nişanlısı Afton Elaine Burton ile geçtiğimiz kasım ayında evlenecekti. Ancak Manson, genç kızın kendisi öldükten sonra cesedini sergileyerek para kazanma düşüncesini öğrenmesi ile bu evlilik planını iptal ettiği öğrenildi.

 

Kendisine Star adını takan seri katilden 53 yaş küçük olan Afton Elaine Burton, gazeteci Daniel Simone'a göre, Manson öldükten sonra cesedini Los Angeles'ta cam fanusta sergilemeyi amaçlıyor. Genç kadın bu şekilde servet sahibi olacak. Anıt mezar yaratmak isteyen kadın, mezarı görmeye gelen turist ve ziyaretçiler sayesinde kolay yoldan para kazanmak isteyince Manson bunu farkederek evlilikten vazgeçti.

 

 

Manson'un 1969'da kurbanları olan 7 kişi ve doğmamış bir çocuk arasında tönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate de bulunuyor.

Günün Diğer Haberleri